Bilişim

Bilişim Haberleri

Uyum Akademi Başarı Sertifikaları sahiplerini buldu

03.08.2017 00:00
Uyum Akademi Başarı Sertifikaları sahiplerini buldu

Haber Merkezi - Uyum Akademi Yaz Staj Okulu Başarı Sertifikaları sahiplerini buldu. Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Uyumsoft işbirliğiyle, bu yıl 9.'su düzenlenen Uyum Akademi Yaz Staj Okulu'nun Başarı Sertifikaları Töreni, 28 Temmuz cuma günü, YTÜ Teknoparkı konferans salonunda yapıldı. 3-28 Temmuz 2017 tarihleri arasındaki eğitime katılan 19 üniversitenin endüstri ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinde okuyan 46 öğrenci, sertifikalarını almanın heyecanını yaşadı. Sertifika törenine, YTÜ Teknoparkı Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner, Uyumsoft Yönetim Danışmanı Prof. Dr. Ercan Öztemel, Uyum Akademi Yöneticisi Kerim Şahin, YTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nizamettin Aydın, öğrencilere 20 iş günü boyunca eğitim veren Araştırma Görevlisi Gürkan Alpaslan, Araştırma Görevlisi Ahmet Elbir ve öğrenciler katıldı. 

9 yıldır bilgi birikimini gençlerle paylaşıyor 

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Başkanı Mehmet Önder, sahip oldukları bilgi birikimi ve tecrübeyi, son 9 yıldır, Uyum Akademi ile genç mühendislere aktarmakta olduklarını söyledi. Gençlere çok çalışmaları, kendilerini geliştirmeleri ve teknolojiyi yakından takip etmeleri tavsiyesinde bulunan Uyumsoft Başkanı Mehmet Önder, "Nerede çalışırsanız çalışın, yaptığınız işin daima en iyisini, kendiniz için yapmaya gayret edin. Geleceğe yönelik, hedefler belirleyin. Bu hedeflere ilerlerken de, sürekli daha ileri hedefler oluşturmayı sürdürün. Güneşi hedefleyin ki, yakalayamasanız da, yıldızlarda kalın" dedi.

Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner, Yıldız Teknopark'ın 270 Ar-Ge firması, 90 kuluçka firması ve 7 binden fazla kalifiye Ar-Ge ve yazılım personeline ev sahipliği yaptığını söyledi. Yıldız Teknopark olarak, ülkemizdeki 4 üniversiteyle bir araya gelerek ABD'de Starcamp Kuluçka Merkezi'ni kurduklarını da anlatan Prof. Dr. Mesut Güner, ülkemizdeki başarılı projeleri dünya girişim sermayesinin yüzde 30'nu barından ABD pazarına hazırlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Uyumsoft Yönetim Danışmanı Prof. Dr. Ercan Öztemel, staj çalışmalarının öğrencilerin okulda öğrendikleri bilgileri, pratik hayatta uygulama şansı bulmaları bakımından önemli olduğunu belirterek, "Gelecekte de Uyum Akademi Yaz Staj Okulunun, İstanbul'un yanı sıra, Uyumsoft ofislerinin bulunduğu Ankara, İzmir ve Tokat illerine yaygınlaştırılmasının memnuniyet verici" dedi.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Otomotiv

Opel, elektrikli Frontera'nın örtüsünü kaldırdı

Ekonomi

Mercedes'in elektrikli satışı 3 kat arttı

Otomotiv

Stellantis Pro One, Hysetco'ya hidrojenli Peugeot e-Expert teslimatına başladı

Spor

Fenerbahçe Avrupa'da yarı final için sahaya çıkıyor