Otomotiv

Otomotiv Haberleri

Tivoli, yeni görüntüsüyle daha şık ve konforlu

23.10.2017 00:00
Tivoli, yeni görüntüsüyle daha şık ve konforlu

Mehmet Emin AVCI

2007 yılında Şahsuvaroğlu Grup tarafından, Türkiye otomotiv pazarına sunulan ve tüketicilerin beğenisini kazanan SsangYong SUV segmenti araçları, performans, donanım ve güvenlik özellikleriyle dikkat çekiyor.

Deneyimlerini yeni Tivoli'de rafine halde tüketicilerine sunan SsangYong, tüketicilerden gelen talepler üzerine en çok tercih edilen modeli Tivoli'yi makyajlayarak daha konforlu ve şık bir görünüme kavuşturdu. Limited ve Platinum olmak üzere iki donanım seçeneği bulunan Tivoli'nin, her iki versiyonunda da değişiklikler yapıldı. Yenilenen Tivoli'de, ön tampondaki değişimle daha şık, daha sportif ve aerodinamik bir görünüm elde edilmiş. Daha önce sadece Platinum paketinde sunulan ön sis farları ise artık standart olarak her iki donanım seçeneğinde sunuluyor. 

Yeni Tivoli Platinum'da bulunan tavan rayları, sunroof, 18 inç alüminyum alaşımlı jantlar, bej iç döşemeler, deri direksiyon simidi, yağmur ve far sensörü gibi donanımların yanı sıra uygun fiyatlarıyla da rakiplerine fark atıyor. Güvenlik testlerinden başarıyla geçerek 100 üzerinden 91.9 puan alan ve sınıfında bir rekora imza atan Tivoli, "2015'in İlk Yarısının En İyi Otomobili, 2016 Ergonomik Tasarım Ödülleri'nde en prestijli ödülü olan "Büyük Ödül" gibi ünvanları da alarak, güvenlik, konfor ve estetiği önemsediğini kanıtlıyor.

Ekonomik, estetik ve güvenli olma özelliklerini bir arada bulunduran Tivoli, 1.6 dizel otomatik ve manuel vites seçenekleriyle, özellikle kadın kullanıcıların ilgisini çekiyor.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı

Ekonomi

İnternet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı

Gündem

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı