Maliye & Muhasebe

Maliye & Muhasebe Haberleri

TÜRMOB Başkanı Yükselen: 2017 yarınlara umutla baktığımız bir yıl olsun

31.12.2016 00:00
TÜRMOB Başkanı Yükselen: 2017 yarınlara umutla baktığımız bir yıl olsun

 

Haber Merkezi - TÜRMOB Genel Başkanı Prof. Dr. Cemal Yükselen yayımladığı yeni yıl mesajında; "Savaşların, terör saldırılarının yeni yılla birlikte son bulması en büyük dileğimizdir." dedi.

Yükselen'in mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Hafızalarımızda olumsuz izler bırakan bir yılı geride bırakıyoruz. Her başlangıç yeni bir umuttur. Yeni bir yıla yeni umutlarla giriyoruz.

2016 yılı savaşlar, terör saldırıları, bombalı katliamların yaşandığı, acı ve göz yaşının hüküm sürdüğü bir yıl oldu. Dünyada, bölgemizde ve ülkemizde yaşanan acı olayların ardı arkası kesilmedi. Adeta kin ve nefretin çirkin yüzünü gösterdiği bir yılı hep birlikte yaşadık. Ayrıca  ekonomik belirsizlikler, yaşanan ekonomik daralma ve değer kaybeden paramız açısından da 2016 yılı olumsuz bir yıl olarak yerini alacak.

Savaşların, terör saldırılarının yeni yılla birlikte son bulması en büyük dileğimizdir. 2017 yılının dünyamıza, bölgemize ve ülkemize barış ve huzur getirmesi, terörün son bulması, insanların yarınlara umutla baktığı bir yıl olmasını arzuluyoruz. Ekonominin istikrarlı bir şekilde güçlendiği, insanların geçim derdi ve yarın endişesi yaşamadığı bir dönemin başlangıcı olmasını diliyoruz. İşsizliğin, yoksulluğun, açlığın ve sefaletin olmadığı bir yaşam seviyesine ülkemizin ve dünyanın kavuşması temennisi  ve beklentisi içindeyiz.

2017 yılında, başta Suriye’de yaşananlar olmak üzere, savaşın, terör saldırılarının son bulması, akan kanın durması, barış filizlerinin yeniden tüm yeryüzünde yeşermesi hepimizin ortak temennisi olmalıdır.

Ülkemizde ve dünyada, tüm insanlığın huzur, özgürlük, adalet ve barış içinde yaşayacağı bir yıl olması dileğiyle yeni yılınızı kutlarım.”

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

Ekonomi

Koç Holding'den "sahte sosyal medya hesaplarına" ilişkin açıklama

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız

Gündem

UND, tır sürücülerinin 'acil ve öncelikli' olarak Schengen vizesi alabilmesi için destek istedi