Gündem

Gündem Haberleri

Şehitler dualarla anıldı

23.07.2016 00:00
Şehitler dualarla anıldı

Haber Merkezi - 15 Temmuz darbe girişimin ardından tüm yurtta demokrasi nöbeti sürüyor. Bu kapsamda Kağıthane’de düzenlenen mevild programında Fethullahçı Terör Örgütü tarafından şehit edilen vatandaşlar için dualar okundu. Mevlid programında, darbe gecesi şehit olan Kağıthaneli vatandaşların aileleri de katıldı. Mevlidin ardındansa vatandaşlar demokrasi nöbetini tuttu. Demokrasi nöbetine katılan, darbe girişimi gecesi kamyonuyla Taksim Meydan’a çıkan Şerife Boz’a Kağıthane Belediyesi tarafından hediye takdim edildi.

Şerife Boz’a vatandaştan yoğun ilgi

Kamyonuyla Taksim Meydanı’na çıkan ve yaptığı bu eylemle Başbakan Binali Yıldırım’ı duygulandıran 50 yaşındaki Şerife Boz’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şerife Boz ile bol bol fotoğraf çektiren vatandaşlar kendisini tebrik etti.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından hediye takdim edilen Şerife Boz, “Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrı yapması üzerine buradayız. Bayrağımızın altında toprağımıza, vatanımıza, milletimize sahip çıkmak için buradayız. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum“ dedi.

Meydanda açıklama yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise, “Şehitlerimiz için mevlid okuttuk. Onlara tekrar dua ettik. 24 saat dua ediyoruz. Şehit ailelerimizle birlikte bütün Kağıthaneliler olarak bir araya geldik. Demokrasi nöbeti tutulurken ve meydanlar doldurulurken tanklara karşı mücadele edilirken kamyonuyla meydanlara çıkan Şerife ablayla beraber burada olduk. 15 Temmuz gecesi halk sadece darbe yapanlara değil, tüm dünyaya büyük bir ders verdi. Türkiye’nin hiçbir dayatmaya ve korkutmaya baş eğmeyeceğini gösterdi. Cumhurbaşkanımızdan talimat gelene kadar meydanlardaki nöbetimizi sürdüreceğiz’’ dedi.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa