Otomotiv

Otomotiv Haberleri

Range Rover?da Velar dönemi...

06.03.2017 00:00
Range Rover?da Velar dönemi...

 

Haber Merkezi - Jaguar Land Rover, 47 yıllık Range Rover ailesinin; Range Rover, Range Rover Sport ve Range Rover Evoque’dan sonra dördüncü üyesi Velar’ın tanıtılmasıyla büyümeye devam ediyor. İngiltere Solihull tesisinde hafif alüminyum mühendisliği ile üretilen Velar, 180 Hp’lik 2.0 litre Ingenium dizel motorlardan, 380 Hp’lik 3.0 litrelik supercharged benzinli motorlara kadar geniş bir yelpazede sunuluyor.

Borusan Otomotiv Jaguar Land Rover Genel Müdürü Simay Alsan, Range Rover Evoque ve Range Rover Sport arasındaki segmentte konumlandırılan yenilikçi tasarımı, çarpıcı oranları, zarif sadeliği ve geliştirilmiş teknolojileri ile yeni Range Rover Velar’ın, 2017’nin üçüncü çeyreğinde 100’den fazla pazarla birlikte Türkiye’de de satışa sunulacağını belirtti. İnovasyon alanında Range Rover’ın yeni bir ürünü olarak sadelik ön planda tutularak teknolojiye, tasarıma ve detaylara odaklanılmıştır. Bu detaylar son teknoloji ürünü Touch Pro Duo Bilgi Eğlence Sistemi, Matrix Laser Led Farlar, içe doğru gömülen dış kapı kolları ile ön plana çıkarılmıştır.

Tüm özelliklerine ek olarak, on road yeteneklerine rakipsiz bir Off Road yeteneği de ekleyen Velar, markanın genlerini her ayrıntıda sürücüye hissettirmektedir.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Kültür & Sanat

Eşikte Üç Kadın raflardaki yerini aldı!

Gündem

Dünya Flamingo Günü kutlanıyor

Maliye & Muhasebe

TÜRMOB Başkanı Kartaloğlu: Taleplerimize acilen yanıt bekliyoruz