Ekonomi & Finans

Ekonomi & Finans Haberleri

QNB Finansbank'tan 'dijital onay' uygulaması

22.03.2017 00:00
QNB Finansbank'tan 'dijital onay' uygulaması

Rukiye SELÇUK

QNB Finansbank, "dijital onay" uygulamasıyla kağıt sarfiyatının önüne geçerek doğayı korurken, müşterilerinin işlemlerini de birkaç adımda kolayca halletmesini sağlıyor.

Banka açıklamasına göre, 21-26 Mart'ta kutlanan Orman Haftası dolayısıyla çevreci bir uygulama başlatıyor. Banka, "dijital onay" yöntemi ile hem kağıt tüketiminin önüne geçerek doğayı koruyor, hem de müşterilerinin işlemlerini birkaç adımda kolayca halletmesine olanak tanıyor.

QNB Finansbank'ın çevre dostu uygulamaları sayesinde, müşteri ihtiyaçları hızlı bir şekilde çözülürken, çevre koruma anlamında da önemli bir adım atılıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen QNB Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Onur Özkan, esnaf ve KOBİ'lerin bankacılık işlemlerini hızlandıran hizmetlerine bir yenisini eklediklerini dile getirdi. Özkan, şunları kaydetti:

"Esnaf için tasarlanan djital onay sayesinde, QNB Finansbank portföy yöneticileri tabletleri aracılığıyla müşteri ziyaretlerinde birkaç adımda tüzel bankacılık hizmetlerini sunabiliyor.

Ayrıca müşterilerimiz sayfalarca kağıt imzalamak yerine birkaç tıkla evraklara onay verebiliyor, zamandan tasarruf ederken, kağıt israfının da önüne geçerek doğanın korunmasına katkıda bulunuyor."

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

Türkiye'nin savunma sanayisi ihracatındaki artış sürecek

Otomotiv

TOGG, üçüncü modeli T8X'in çalışmalarına başladı

Ekonomi

Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem