Ekonomi & Finans

Ekonomi & Finans Haberleri

'Paragaranti.com' yenilendi

15.03.2017 00:00
'Paragaranti.com' yenilendi

Finans Servisi - Garanti Bankası, piyasalara ve ekonomiye dair anlık gelişmeleri paylaştığı, yatırımcı, sektör profesyonelleri ve bireysel kullanıcılar için kapsamlı bilgiler içeren paragaranti.com'u yeniledi.

Bankadan yapılan açıklamada ücretsiz üye olunabilen, yeni yapısıyla kullanıcıların kendi seçtiği yatırım araçlarını takip etmesine imkan tanıyan paragaranti.com üzerinden, Garanti Bankası, Garanti Yatırım ve Garanti Portföy'ün uzman analistlerinin görüş ve yorumlarına ulaşılabiliyor.

Garanti Bankası'nın sitesinde ayrıca farklı risk profilleri için hazırladığı model portföylerin yanı sıra, döviz, hisse senedi, tahvil ve emtia piyasalarına dair içerikler de yer alıyor.

Garanti müşterileri ise tüm bu içeriklerin yanı sıra, sitedeki "Hemen Al" özelliğini kullanarak, Garanti İnternet ve Garanti Cep üzerinden, anında döviz, altın, hisse senedi gibi yatırım işlemlerini güvenli, kolay ve hızlı şekilde gerçekleştirebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, "Dijital bankacılık alanındaki yatırımlarıyla sektörde öncü ve lider konumda bulunan Garanti Bankası, internet kullanıcılarının piyasalar, yatırım araçları ve ekonomiye dair en doğru bilgiye ulaşmasını hedefliyor. Türkiye'de para piyasaları ve finans sektörü hakkındaki tüm bilgileri tek bir platformda toplayan paragaranti.com, uzun yıllar önce alanında fark yaratarak sektöre öncü oldu." ifadelerini kullandı.

Yenilenen paragaranti.com hakkında bilgi veren Başer, "Günümüzün kullanıcı ihtiyaçlarına göre yenilediğimiz 'Yatırımın Garanti Yolu' paragaranti.com, Garanti'nin tüm dijital kanallarıyla uyumlu hizmet sunuyor. Türkiye'nin en dijital şirketi olarak, teknolojimizden ve yenilikçi ürün vizyonumuzdan aldığımız güçle, müşterilerimize ve dijital kanal kullanıcılarına, her zaman farklı bir deneyim sunmak, sektöre yön vermek için çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten ise yenilenen paragaranti.com'un artık yatırımın garanti yolu olacağını belirtti.

Akten, şunları kaydetti:

"Yatırım araçları hakkında kapsamlı bilgi edinmek isteyen herkese, paragaranti.com'u ziyaret etmesini, uzman analistlerin güncel piyasa yorumlarını okumasını, yatırımları için getiri karşılaştırma aracımızdan faydalanmasını tavsiye ediyoruz. Özellikle, Garanti Yatırım'ın hisse önerileri ve Garanti Bankası'nın farklı risk profilleri için hazırladığı model portföyler, mutlaka incelenmeli. İnanıyorum ki paragaranti.com, kullanıcı dostu özellikleri, güncel ve yön gösteren içerikleriyle bundan böyle tüm yatırımcıların ilk başvuru kaynağı olacak." 

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

Ekonomi

Koç Holding'den "sahte sosyal medya hesaplarına" ilişkin açıklama

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız

Gündem

UND, tır sürücülerinin 'acil ve öncelikli' olarak Schengen vizesi alabilmesi için destek istedi