Otomotiv

Otomotiv Haberleri

Opel Yeni Grandland X?in fiyatı belli oldu

21.11.2017 00:00
Opel Yeni Grandland X?in fiyatı belli oldu

Yavuz ERTÜRK

Opel’in C SUV temsilcisi Grandland X, Türkiye’de de satışa sunuluyor. 1.2 litre 130 HP benzinli ve 1.6 litre 120 HP dizel motor seçenekleriyle Enjoy ve Excellence olmak üzere 2 donanım seviyesi bulunan Grandland X’in anahtar teslimi satış fiyatı 123 bin 600 liradan başlıyor.

2018’de en üst donanım seviyesi olan Ultimate de seçeneklere eklenecek. PSA Grubu ile ortak projenin eseri olan Grandland X, aslında Peugeot 3008’in Alman ikizi denilebilir. Platformu, motor ve şanzımanları Peugeot’dan gelen aracın tasarımı ve bazı ayarları Opel imzası taşıyor.

Opel X ailesinin diğer üyeleri Mokka X ve Crossland X’ten 20 cm daha uzun olan Grandland X,   genişliğini iç mekanda olduğu kadar, sunduğu geniş bagaj alanında da gösteriyor. 514 litre bagaj hacmine sahip yeni modelin koltuklarını katlayarak bu hacmi 1652 litreye yükseltmek mümkün. Hareket sensörlü otomatik açılır ve kapanır elektrikli bagaj kapağı da yükleme işlemini kolaylaştıran özelliklerinden.

Opel, açıkladığı fiyatların yanı sıra yeni modeli için 50 bin lira, 30 ay, yüzde 0.88 faizli finansman   kampanyası da uyguluyor.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı

Ekonomi

İnternet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı

Gündem

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı