Otomotiv

Otomotiv Haberleri

Motosiklet tutkusu üniversitelileri birleştirdi

01.12.2016 00:00
Motosiklet tutkusu üniversitelileri birleştirdi

Emre ERTÜRK
İstanbul (Hürses) - Geçtiğimiz günlerde Ortaköy'de BAU Riders’ın ev sahipliğini yaptığı organizasyonda, Marmara Motosiklet Kulübü, HasRiders, RidersofBilgi gibi farklı üniversitelere ait motosiklet kulüpleri ve Altın Elbiseli Adam (Barkın Bayoğlu) bir araya geldi. Keyifli anların yaşandığı etkinlikte kulüp üyeleri hem birbirleriyle tanışma şansı yakaladı, hem de gelecekte yapılacak etkinlikleri konuştu.

Katılımın oldukça yüksek olduğu organizasyonda, yapılan çekilişte Motoliz firmasının hediyeleri sahiplerini buldu. Bir kişi korumalı motosiklet ceketi, bir kişi korumalı motosiklet pantalonu ve bir kişi de kırılmaya, kesilmeye dayanıklı zincir seti kazandı.

Gecenin dikkat çeken şeylerinden biri de, Motoliz'in motosiklet kullanıcılarına özel hazırladığı bardak altlıklarıydı. Eğlenceli mesajlar içeren bu altlıklarla fotoğraf çekip, en çok beğeni alan 1 kişi firmadan sürpriz bir indirim kazandı.

 

(Soldan sağa) Doğukan Kinsun (Riders of Bilgi), Emir Öbge (Hasriders), Barkın Bayoğlu (Altın elbiseli adam), İlayda Şahin (Marmara motosiklet kulübü), Doruk Özmen (Bauriders)

 

 

 

 

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı