Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

Mardin Valisi Yaman, ?Gençlerimiz bu şehirde mutlu olacak?

24.08.2017 00:00
Mardin Valisi Yaman, ?Gençlerimiz bu şehirde mutlu olacak?

Mütia AVUKA
Mardin (Hürses) - Gençlerin daha güzel bir şehirde yaşaması hedefini koyduklarını dile getiren Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Onların kaliteli zaman geçirebilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz, gençlerimizin mutlu olmaları onlarında haklarıdır” ifadesini kullandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi gençlik dostu projelere imza atıyor. Daha önce açtığı Gençlik Merkezi Bilgi Evi ile gençlerin rağbet ettiği bir mekâna kavuşmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Belediyesi arasındaki dayanışmasıyla Kocaeli’nde gençlere yönelik kamplara da Mardinli gençleri götürüyor. Bunun yanı sıra Mardin Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda gençlere sanat aşılayan Belediye, yeni gençlik merkezleri için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda yakın zamanda açılması planlanan Gençlik Merkezi için Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman incelemelerde bulundu. Yaman çalışmaların son durumu hakkında da brifing aldı.

Yeni bir merkez

Burada bir açıklama yapan Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Gençlerimizin yaşadıkları yerden keyif almalarını istiyoruz” dedi. Yaman şunları kaydetti: “Kentimizin gençlerimiz içinde özel olması amacıyla durmaksızın çalışıyoruz. Gençlerimiz ile sürekli hasbihal ediyor, onları dinliyor ve beklentilerini değerlendiriyoruz. Gençlerimize yönelik projeler hazırlayarak onların yaşam kalitesini arttırmak adına hareket ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda açtığımız Gençlik Merkezi Bilgi Evi bu düşünceler ile ortaya çıkmıştır. Her gün yüzlerce gencimizi ağırlayan merkezimiz daha kapsamlı bir gençlik merkezi için bize fikir vermiştir. Bu nedenle yeni gençlik merkezimiz için çalışmalarımıza başladık”

Çalışmalar devam edecek

Çalışmaları kısa sürede bitirmek istediklerine değinen Yaman, “Kapsamlı bir gençlik merkezimizi ilimize hediye etmek düşüncesinden hareketle çalışmaların her anını takip ediyoruz. Projemiz sona erdiğinde birçok kentin kıskanacağı bir çalışmayı gençlerimize hediye etmiş olacağız. Bundan sonra da gençlerimize yönelik projeler ile onları mutlu edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı

Ekonomi

İnternet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı

Gündem

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı