Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

Mardin Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları memnunluk yarattı

19.10.2017 00:00
Mardin Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları memnunluk yarattı

Mütia AVUKA

Mardinli bir grup kadın, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’a, belediyenin çalışma anlayışından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kadınlar, özellikle ilin belediyecilik çalışmaları sırasında çok hassas davranıldığını gördüklerini belirterek,  “Mardinli kadınlar olarak size ve özellikle eşiniz Gülseren Hanımefendi ve Kızınız Elif Hanım’ın tatil günleri Cumartesi ve Pazar günlerinde kendiişlerini bırakıp, mahalle mahalle gezerek kadınların sorunları dinledikleri için şükranlarımızı iletmeye geldik” dediler.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili  Mustafa Yaman ise, “Biz Valilik ve Belediye olarak Mardin  ve ilçe halkımız için varız. Biz iş yapıyoruz, oturmuyoruz. Mardin merkez ve ilçelerinin tümünü şantiyeye çevirdik. Mardin Yenişehir’deki  “battı, çıktı” projesi tamamlandığında Mardin  halkı bizlere çok dua edecektir. Ayrıca, Yukarı Mardin Artuklu birinci caddenin arabaların yasaklanması vatandaşlardan gelen istek ve gelen turistlerin  rahatça gezebilecekleri bir duruma getirdik. Bugün beni en çok sevindiren konu  ise Turistlerin Mardin’e akın etmesidir. Otellerin doluluk oranı yüzde 90’a ulaştı. Esnafımızın yüzü gülmeye başladı. Şehir pırıl pırıl gecenin geç saatlerinde güvenlik birimlerimiz görevleri başında herkes mutlu” diye belirtti.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa