Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

Mardin Büyükşehir Belediyesinden ""temizlik seferberliği""

14.02.2017 00:00
Mardin Büyükşehir Belediyesinden

 

Mütia AVUKA
Mardin (Hürses) -
Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Füsun Karaboğa başkanlığında başlatılan temizlik seferberliği, 50 kişilik bir ekiple Yenişehir sosyeteler caddesi ile başladı.

Yeni Şehir semtinin en kırsal alanlarında başlatılan temizlik kampanyasının,  Daire Başkanı Füsun Karaboğa  gözetiminde  temizlik görevlilerinin çalışmalarını gören vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, kadın elinin değdiği her girişimin başarıya ulaşacağına inandıklarını söylediler.

Mardin Büyükşehir ile Artuklu Belediyesinin ortaklaşa  başlattıkları temizlik seferberliği hakkında bilgi veren Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Füsun Karaboğa, "Sayın Valimizin direktifleri ile hazırladığımız temizlik seferberliği kampanyasına tüm halkın yardımını beklediklerini kaydederek, temiz bir şehir, seyirlik bir kent, bol oksijenli temiz hava ile genç nesillere örnek bir şehir sunmak istediklerini söyledi. Temizlik seferberliğiyle, çevrenin ve özellikle parkları temiz tutulmasının sağlanmasını amaçladıklarını ifade eden Karaboğa, "Şehir hepimizindir. Vatandaşlar çöplerini, Artuklu Belediyesinin gösterdiği alanlara poşetler içinde bırakmalarını arzuluyoruz" dedi.

 

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

Türkiye'nin savunma sanayisi ihracatındaki artış sürecek

Otomotiv

TOGG, üçüncü modeli T8X'in çalışmalarına başladı