Turizm

Turizm Haberleri

Lufthansa-WorldShop ?uçuş öncesi alışveriş? olanağı sunuyor

28.01.2016 00:00
Lufthansa-WorldShop ?uçuş öncesi alışveriş? olanağı sunuyor

Haber Merkezi - Bulutların üzerinde alışveriş Lufthansa yolcuları için daha da kolaylaşıyor. Artık  Lufthansa yolcuları uçuş öncesinde  www.LH.com/preflight-shopping adresine girerek Lufthansa WorldShop üzerinden uçakta satışa sunulan ürünler arasından tercih yaparak ön sipariş verebilecekler. En geç uçuştan dört gün öncesine kadar verilecek ürün siparişleri  için herhangi bir ek ücret ödenmeyeceği gibi, siparişler bağlayıcı nitelik taşımayacak. Yolcular sipariş ettikleri ürünleri uçakta görebilecek  ve beğendikleri  takdirde doğrudan nakit, kredi kartı veya Miles & More milleri ile ödeyebilecekler. Alışılagelmiş online siparişlerden farklı olarak, yolcular ürünleri uçakta inceleme ve arzu ettikleri takdirde kabin görevlilerinden bilgi alabilme olanağına da sahip olacaklar.

Toplam 180 nitelikli  ürünün yer aldığı ürün yelpazesi teknoloji  ve eğlence ürünlerinin yanısıra  kozmetik, parfüm, saat ve oyuncak çeşitlerini de içeriyor.    

Yeni seyahat deneyiminin tasarımından sorumlu Dr. Reinhold Huber yolculara sunulan yeni hizmetin avantajlarını şu şekilde tanımlıyor: ”Cazip fiyatlar ve nitelikli ürün yelpazesi nedeniyle yolcular uçuş esnasında alışverişe yoğun ilgi gösteriyorlar. Yeni “uçuş öncesi ürün alışveriş “ hizmeti sayesinde Lufthansa yolcuları evlerinde rahat bir şekilde ürünleri inceleyip tercihlerini yapabilecekler. Önceden sipariş verdikleri takdirde, tercih ettikleri ürünlerin uçakta hazır bulundurulacağından emin olabilecekler.” 

Yeni hizmet 15 Ocak tarihinden itibaren Lufthansa’nın tüm kıtalararası uçuşlarında ve Avrupa dahilinde uçakta alışveriş hizmeti verilen hatlarda uygulanmaya başladı.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Kültür & Sanat

Eşikte Üç Kadın raflardaki yerini aldı!

Gündem

Dünya Flamingo Günü kutlanıyor

Maliye & Muhasebe

TÜRMOB Başkanı Kartaloğlu: Taleplerimize acilen yanıt bekliyoruz