Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

'Kültür turlarımız bu yıl Abant ve Yedigöller ile devam edecek'

15.03.2017 00:00
'Kültür turlarımız bu yıl Abant ve Yedigöller ile devam edecek'

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve eşi Emine Bakıcı, Yeni Mahalle Konağı Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne devam eden hanımlar ile bir araya geldi.

Yeni Mahalle Konağı toplantı salonunda gerçekleştirilen kahvaltılı programa Yeni Mahalleli hanımlar ve Yeni Mahalle Konağı Sağlıklı Yaşam Merkezi spor eğitmenleri katıldı. Kahvaltının ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeni Mahalle sakinlerine yapılan projeleri hazırlanan sunum eşliğinde anlattı. Yeni Mahalle için hayata geçirilecek olan Yokuş Sokak Parkı ve Mercan Sokak Parkı'ndaki revize çalışmaları proje fotoğrafları ile anlatılırken Başkan Bakıcı, yoğun ilgi gören kültür turları hakkında da; "Belediyemiz tarafından siz değerli vatandaşlarımızın gezerek eğlenmesi için düzenlediğimiz kültür turlarımız bu yıl Bolu Abant ve Yedigöller'e gerçekleştirilecek" dedi.

Projelerin anlatılmasının ardından Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili olarak da konuşan Başkan Bakıcı; "Türkiye'nin bu süreçte özellikle Avrupa ülkelerinden gördüğü tavır ortada. Gurbetçi vatandaşlarımız ile bakanlarımızın buluşmalarını bile hazmedemiyorlar. Daha hızlı karar alan, daha hızla büyüyen bir Türkiye için yapmamız gerekeni yapmalıyız" dedi.

Program sonunda kadınlar tarafından yöneltilen soruları yanıtlayan Başkan Bakıcı, daha güzel bir Bozüyük için her zaman çalışmalarını arttırarak devam edeceklerini belirtti. (Bilecik, iha)

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa