Otomotiv

Otomotiv Haberleri

Kia, crossover sınıfındaki rekabete Stonic ile katılıyor

10.07.2017 00:00
Kia, crossover sınıfındaki rekabete Stonic ile katılıyor

Haber Merkezi - Kia, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Kia'nın yeni B segmenti crossover modeli, "Stonic" adıyla pazara sunulmaya hazırlanıyor. Avrupalı tüketicinin görüş ve beklentileri doğrultusunda Avrupa'da tasarlanan kompakt boyutlu crossover Stonic, form ve fonksiyon olarak markanın büyük SUV modellerinden ilham aldı. Yeni Kia Stonic, Türkiye'de 2017'nin dördüncü çeyreğinde satışa sunulacak.

 

Yeni Kia Stonic görünümü ve tarzıyla kompakt SUV segmentine yeni bir yaklaşım getiriyor. Yüksek omuz çizgisini tamamlayan eğimli tavan çizgisi ve özel olarak tasarlanan tavan rayları aracın sportif görünümünü desteklerken, tamamen özgün stop lambası tasarımı ise Stonic'in genç ve fütüristik görünümü ile bütünleşiyor. Stonic, kompakt boyutları ve düşük ağırlık merkezi ile B-crossover segmentine tamamen yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

 

Teknolojiyi ve ergonomiyi esas alan yeni Kia Stonic, kompakt boyutlara karşın akıllıca uygulanan mimari sayesinde sürücü ve beraberindeki yolculara geniş ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. 352 litrelik bagaj hacmine sahip Stonic, iki katlı bagaj zemini ile de kullanım kolaylığını destekliyor. 1.25 ve 1.4 litre benzinli, 1.6 litre dizel olmak üzere üç farklı motor seçeneğine sahip Kia Stonic, yüksek verimlilik ile tutumlu ve performanslı bir sürüş sağlıyor. Yeni Stonic, sunduğu bu özellikler ile Avrupalı kullanıcılarının beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

Türkiye'nin savunma sanayisi ihracatındaki artış sürecek

Otomotiv

TOGG, üçüncü modeli T8X'in çalışmalarına başladı

Ekonomi

Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem