Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

Kağıthane?de otopark ve yeşil alanların sayısı artıyor

21.08.2017 00:00
Kağıthane?de otopark ve yeşil alanların sayısı artıyor

Haber Merkezi - Önümüzdeki aylarda bir çok yeni tesisi vatandaşların hizmetine sunmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kağıthane Belediyesi’nin, Seyrantepe Mahallesi’ne kazandırmak için gün saydığı mahalle konağı inşaatında sona gelindi.

Mahalle konağı hizmete açıldığında beraberinde otopark ve yeşil alanların sayısında da artış olacak.

Kağıthane Belediyesi’nin ilçeye yaptığı yatırımlar ve kazandırdığı tesislerin sayısı her geçen gün artıyor. Mahallelerin yaşam standartlarını yükseltecek ve birçok hizmeti tek bir noktada toplayarak vatandaşa kolaylık sağlayacak olan mahalle konakları bir bir yükseliyor. Bu bağlamda Seyrantepe Mahalle Konağı inşaatında da sona yaklaşıldı.

Toplam 6000 m2’lik alana inşa edilen binada, 200 kişilik sinema-tiyatro salonu, muhtarlık, 112 acil birimi, İSMEK, spor salonu, idari birimler ve otopark yer alacak. Hem mahallenin gelişimine hem de vatandaşlara önemli bir katkı sağlayacak olan merkez; kültürel, sosyal ve sportif birçok aktiviteye ev sahipliği yapacak.

Seyrantepe Mahalle Konağı ayrıca Kağıthanelilerin dinlenmek için kullanabileceği 750m2’lik bir seyir terası ve yeşil alana da sahip olacak. 70 araçlık otoparkıyla da kompleks mahallenin trafik akışına büyük kolaylık sağlayacak.

Tüm mesailerini Kağıthaneli vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak için harcadıklarını belirten Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; “Kağıthane’nin her bir noktasında tesislerimiz hızla yükseliyor. Bu tesisler sadece bizim kuşaklarımız için değil, gelecek kuşaklar için de çok faydalı olacak. Vatandaşların gündelik yaşamını kolaylaştırmanın ötesinde yeni otopark ve yeşil alanlarıyla hem trafiğin rahatlamasına hem de sosyal yaşamın hareketlenmesine yardımcı olacak” dedi.

 

 

 

Politika

Erciş Fatihiyle il olacak!