Bilişim

Bilişim Haberleri

Hosting sektörünün profesyonelleri İstanbul'da buluşuyor

03.10.2017 00:00
Hosting sektörünün profesyonelleri İstanbul'da buluşuyor

İstanbul (İHA) - Hosting sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından Natro, sektörün profesyonellerinin konuşmacı olarak yer alacağı ve sektörün önemli temsilcilerinin katılacağı 'Hosting Meetup Etkinliği' düzenliyor. 

Hosting sektörünün profesyonellerinin konuşmacı olarak yer alacağı ve sektörün önemli temsilcilerinin katılacağı 'Hosting Meetup Etkinliği', 19 Ekim Perşembe günü başlıyor. Hosting sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından Natro tarafından düzenlenen etkinlikte 'Cloud' konusu masaya yatırılacak ve; gelişen bulut teknolojilerinin geldiği son nokta ve hayatımıza kattığı yenilikler, bulut platformlarının kullanılabilirliği ve bulut mimarilerinin dizaynı, işletmelere değer katacak çeşitli bulut uygulamalarının verimli kullanımı gibi, önemli başlıklar etkinlikte konuşulacak.

Koç Üniversitesi Girişimcilik ve Araştırma Merkezi'nde düzenlenen 'Hosting Meetup | Cloud' etkinliğinde, Natro Senior Assoc. Man. Şenol Yelkenci ve MaestroPanel Tech Lead Oğuzhan Yılmaz, sektördeki tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak. Herkese açık olarak düzenlenen 200 katılımcı ile sınırlı etkinliğe katılmak için kayıt olmak gerekiyor.

Etkinlik programı şöyle:
18.30-19.00: Kayıt ve Networking
19.00-19.50: Bulut Platformları ve Bulut Uygulamaları - Şenol Yelkenci - Natro -Senior Assoc. Man. Technology & Infrastructure
19.50-20.10: Etkinlik Arası
20.10-21.00: Hayatınızı Değiştirecek 10 Araç - Oğuzhan Yılmaz- MaestroPanel - Tech Lead
21.00-21.20: Ödüllü Yarışma

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

Akbank 2023 sürdürülebilirlik faaliyetlerini açıkladı

Gündem

Verem, bağışıklığı zayıf kişilerde ciddi risklere yol açabilir

Gündem

SGK, emeklilere promosyon ödemesi için 19 banka ile protokol imzalandığını bildirdi

Ekonomi

İran ile ticaret hacminde 30 milyar dolar hedefi