Gündem

Gündem Haberleri

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Adıyaman'da toplandı

29.04.2017 00:00
Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Adıyaman'da toplandı

Mütia AVUKA
Hürses - Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya'nın daveti üzerine Adıyaman'da toplanan Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF) üyeleri, Adıyaman Valisi Abdullah Erin'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper de hazır bulundu. Vali Erin, GGF Başkanı Mehmet Çelik'ten federasyonun yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vali Erin, ziyaretin sonunda gazetecilere hediye takdim ederken, GGF Başkanı Mehmet Çelik de çiçek takdiminde bulundu. Vali Erin, “Basının bulunmadığı bir yerde demokrasiden bahsetmek mümkün değildir. Ülkenin gözü, kulağı Basındır. Ülkemizde basına büyük önem verilmelidir. Çünkü basın bizim yaptığımızı ve yanlışlıklarımızı ortaya çıkarmakla halkın avukatlığını yapmış olurlar” diye konuştu.

REKTÖR, GAZETECİLERE ÜNİVERSİTEYİ GEZDİRDİ

Vali Abdullah Erin'den sonra Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'yü ziyaret eden gazeteciler, üniversitenin öğrenci profili ve akademik çalışmalarla ilgili bilgi edindi. Gazetecilere üniversiteyi gezdiren Rektör Gönüllü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GAZETECİLER, ADIYAMAN BELEDİYESİNE ZİYARETTE BULUNDU

Güneydoğu'nun 8 ilini içinde barındıran GGF, Adıyaman Belediyesine de ziyarette bulundu. Belediye Başkan Vekili Sait Kutlu tarafından ağırlanan gazeteciler, Adıyaman'da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

GGF BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Başkanı Mehmet Çelik, yerel gazetelere verilen değerin arttırılması ve sorunlarının çözümü için kentlerde düzenledikleri yönetim kurulu toplantılarının önem taşıdığını söyledi. Çelik, kendilerine ev sahipliği yapan Adıyaman Valisi Abdullah Erin ile Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya'ya teşekkür ederek, "Toplantılarımızı belirli aralıklarla Güneydoğu'nun farklı kentlerinde düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

DİŞKAYA, KONUKLARI İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Güneydoğu'nun 8 ilinden gazetecileri Adıyaman'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, "Meslektaşlarımızı hoşgörünün ve huzurun kenti Adıyaman'da ağırlamaktan onur duydum. Davetimize icabet eden Başkanımız Mehmet Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıya Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ve Başkan Yardımcı Hatice Türkan ile Yusuf Kavak, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, Başkan Yardımcısı Murat Atay ve Nihat Düzgün, Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Durak,  Turan Koyuncu, Ömer Özer, Mardin Gazeteciler Derneği  Başkan Yardımcısı ve Federasyon Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Rıdvan Fidan ile Onur Kurulu Başkanı Adnan Avuka, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dışkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yücekaya, Yusuf Dündar  ve Burak Cansel katıldı.

Gazeteciler 1 günlük konaklamanın ardından Adıyaman´dan ayrıldı.

 

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa