Kültür & Sanat

Kültür & Sanat Haberleri

Eda-Metin Özülkü Ankaralı hayranlarıyla buluştu

18.01.2018 00:00
Eda-Metin Özülkü Ankaralı hayranlarıyla buluştu

Haber Merkezi - Her Çarşamba Türkiye’nin en sevilen isimlerini ağırlayan ANKAmall, Ankaralıları 90’lı yıllara götürmeye devam ediyor.  Bir döneme damga vurmuş ve dillerden düşmeyen şarkılarla nostalji rüzgarı bu hafta da Eda - Metin Özülkü çifti ile esti.

Söyledikleri şarkılarla gönüllerde taht kuran başarılı müzisyen çift dünden bugüne sevilen şarkıları ile hem müzik ziyafeti yaşattı hem de Ankaralı hayranları ile hasret giderdi.

Yeni Single müjdesi                                                                                

Oldukça kalabalık bir kitleyi karşısında bulan çift, şarkılarını seslendirirken yeni çıkaracakları single’ın da müjdesini verdi. Evliliklerinin 30. yılını kutlayan ünlü çift, yıldönümlerinde aşk dolu single ile sevenlerine yeniden merhaba demenin heyecanı da paylaştılar.

“Ankara’nın yeri bizde çok ayrıdır”

Konserde hayranlarıyla sohbet eden ünlü çift Ankara’nın kendilerinde ayrı bir yere sahip olduğunu söyleyerek “İstanbul’dan sıkıldık. Belki Ankaralı oluruz” dediler.

 Nostalji rüzgarları esmeye devam edecek

Nostalji rüzgarları her Çarşamba saat 18.30’da sevilen sanatçılar ve şarkılarıyla devam edecek. Demet Sağıroğlu ve Eda & Metin Özülkü çiftinden sonra 24 Ocak’ta Ege, 31 Ocak’ta Gökhan Kırdar ve 7 Şubat’ta Ferda Anıl Yarkın ile devam edecek.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa