Otomotiv

Otomotiv Haberleri

Citroen C3'te Cactus esintisi

25.07.2016 00:00
Citroen C3'te Cactus esintisi

Haber Merkezi - Citroen'in küçük sınıfta 3.5 milyonu aşkın satış adedini geride bırakan başarılı modeli C3, tamamen yenilenerek segmentinde ilklere imza atmaya hazırlanıyor. Citroen Advanced Comfort programı dahilinde geliştirilen yeni C3'te, markanın ana felsefesi olan konfor ön plana çıkarılmış. Yeni Citroen C3 araç içindeki yaşamı iyileştirmek için öncü yenilikler sunuyor.

5 kapılı yeni Citroen C3, 3.99 metre uzunluğuyla kompakt ve pratik yapısını koruyor ve 10.7 metrelik dönüş yarıçapı ile de şehir hayatındaki kıvraklığını sürdürüyor. Cesur tasarımı, yüksek motor kaputu ve karizmatik ön yüzüyle yeni C3, çift gövde rengi opsiyonuyla birlikte 36 farklı renk kombinasyonuna sahip.  Sis farlarının çerçeveleri, yan aynalar, C sütunları kaplamaları ve "Airbump" adındaki gövde korumalarında da renk seçenekleri olacak.

Yeni Citroen C3, dünyada ilk kez sunulan ve "Otomobil Dünyasının Yeni Sosyal Fenomeni" unvanını kazanacak bir teknolojiyi barındırıyor.  Citroen C3, sosyal ağlarda günlük yolculuklarınızı paylaşabildiğiniz veya kaza gibi durumlarda kanıt niteliği sunmak için tasarlanan, dikiz aynasının arkasına yerleşimli bir HD kamera sistemi Citroen ConnectedCam gibi son teknolojiler ile donatıldı.

Benzinli ve dizel motor seçenekleri

Yeni C3, yüksek verimlilik sunmayı hedefleyen PureTech benzinli ve BlueHDi dizel motorları ve EAT6 otomatik şanzıman ile piyasaya sunulacak. Manuel şanzımanlı PureTech 3 silindirli benzinli motor, 68 HP, 82 HP ve 110 HP seçeneklerine sahipken, dizel güç üniteleri BlueHDi 75 HP ve 100 HP ile satışa sunuluyor. 

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

Ekonomi

Koç Holding'den "sahte sosyal medya hesaplarına" ilişkin açıklama

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız

Gündem

UND, tır sürücülerinin 'acil ve öncelikli' olarak Schengen vizesi alabilmesi için destek istedi