Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

""Bir çukur dahi görmek istemiyorum""

16.02.2017 00:00

Mütia AVUKA
Mardin (Hürses) - Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, daire başkanları ile toplantı yaptı.

Valilik Nişli Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Artuklu Kaymakamı ve Artuklu Belediye Başkanı  Şakir Öner Öztürk, Genel Sekreter Mustafa Ayhan yanı sıra Vali Yardımcısı ve  Mar-su  Genel Müdürü Aziz Onur Aydın, Genel Sekreter Yardımcıları ve Artuklu Belediyesi daire başkanları katıldı. 

Toplantıda Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, daire başkanlarından çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Yaman, “Belediyeye kayyum atandığı günden bu yana yavaş yavaş belediye çalışmalarının yerinde oturmaya başladığını belirterek, ”Belediye çalışanlarını yakınan takip ediyoruz, halkımız bizden hizmet bekliyor. Halkımıza şeffaf ve yapıcı  şekilde hizmet  vermeye bakacağız. Vatandaşların sorunlarını en kısa sürede çözerek, istediği hizmeti ayağına götüreceğiz. Bir çukurun dahi yarın değil, hemen yapılmasını istiyorum. Ben sık sık ister yeni şehirde, ister  yukarı Mardin olsun çarşı pazar geziyorum; özellikle temizlik konusundaki çalışmalarınızı devam ettirmenizi istiyorum” dedi.

Yaman, bazı daire başkanlarının da sıkıntılarını tek tek not alarak, yaşanan sıkıntıların biran önce giderilmesi için uğraş vereceğini söyledi.

 

 

 

Politika

Erciş Fatihiyle il olacak!