Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

Başkanların 6D'li istanbul turu

09.11.2016 00:00
Başkanların 6D'li istanbul turu

Haber Merkezi - Geleneksel olarak gerçekleştirilen İstanbul 2. Bölge Belediye Başkanları toplantısı için Kağıthane’de bir araya gelen başkanlar İstanbul’u 6D ile gezdi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Dursun yaptıkları çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Sapphire Seyir Terası’ndaki toplantı sonrasında başkanlar 6D sinemaya girdi. Başkanlar, İstanbul’un güzelliklerini 6D sinema ile ‘İstanbul Turu’ atarak yaşadı.

Başkan Kılıç, ziyaretin ardından belediye başkanlarına kendi fotoğraflarının yer aldığı ve çeşitli geri dönüşüm atıklarından elde edilen kağıtlara işlenmiş fotoğrafları hediye etti.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı

Ekonomi

İnternet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı

Gündem

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı