Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

Başkan Kılıç gençleri proje üretmeye çağırdı

05.12.2016 00:00
Başkan Kılıç gençleri proje üretmeye çağırdı

Haber Merkezi - Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Nişantaşı Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerine Yerel Yönetimler alanında ders verdi. Halkla İlişkiler konusunda tecrübelerini aktaran Başkan Kılıç, 12 yıllık başkanlık dönemi ve 30 yılı aşan siyasi hayatına dair anekdotları paylaştı.

Öğrencilere tavsiyelerde  bulunan Başkan Kılıç; ‘’Sizler ileride seçilmiş veya atanmış kişiler olarak bu ülkeyi yöneteceksiniz. Sizlere tavsiyem tüm fikirlere açık olun ve özellikle gençlerin sesine kulak verin. Çünkü bugünü en çok yaşayan gençlerdir. Bugünü daha iyi görebilmek istiyorsanız, gençlerin yaşamlarına odaklanmak önemli. Sürekli yaşça ileri ve sosyal yaşamı zayıf kişilerle hareket ederseniz, yönettiğiniz şehrin geri kalma riski fazlalaşır. Elbette ki tecrübe de çok önemli ama gençleri yönetime dâhil ederseniz her zaman yeni kalırsınız.’’ şeklinde konuştu.

Türkiye’nin en büyük sermayesi gençlerdir

Türkiye’nin genç bir nüfusa sahip olduğunu ve bunun da diğer dünya ülkelerine oranla Türkiye’yi daha güçlü kıldığını aktaran Başkan Kılıç; ‘’Bu gücü iyi kullanmamız lazım. Eğlenmek sizin de hakkınız ama eğlenceyle zamanı boşa geçirmeyi birbirine karıştırmayın. Ülkeniz için, geleceğiniz için projeler üretin. Herkes gibi kapımız sizlere de hep açık. Buyurun gelin ne projeniz varsa destek olalım sonuçta bu ülke hepimizin.’’ dedi.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa