Kültür & Sanat

Kültür & Sanat Haberleri

BEÜ?den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel muhteşem konser

08.03.2017 00:00
BEÜ?den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel muhteşem konser

Onur Altındağ - Sertaç Özdemir  
Zonguldak (İHA) - Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEÜ) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Türk sanat müziği sanatçısı Aylin Şengün Taşçı unutulmaz bir konser verdi.  

Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir eşi Nurten Akdemir, Vergi Mahkemesi Başkanı Volkan Erdoğdu eşi Emine Erdoğdu, Bülent Ecevit üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer eşi Nebahat Özer, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı eşi Hafize Turanlı, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir eşi Senem Demir, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun eşi Emine Tosun BEÜ akademik ve idari personeli, öğrenciler ve Zonguldaklı müzik severler katıldı.

Türk sanat müziği sanatçısı Aylin Şengün Taşçı Türk sanat müziğinin dilden düşmeyen şarkılarıyla izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Yaklaşık 2 saat süren konserde ‘Huysuz ve Tatlı Kadın’, ‘Boş Çerçeve’, ‘Yıldızların Altında’ gibi unutulmayan şarkılar Aylin Şengün Taşçı’nın eşsiz yorumuyla izleyici ile buluştu. İzleyiciler de birçok şarkıda Taşçı’ya eşlik ederken protokolden de şarkılar hep bir ağızdan söylendi.

İlginin oldukça yoğun olduğu konser sonunda Aylin Şengün Taşçı’ya verdiği konser ve günün anısına teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Ekonomi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

Ekonomi

Koç Holding'den "sahte sosyal medya hesaplarına" ilişkin açıklama

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız

Gündem

UND, tır sürücülerinin 'acil ve öncelikli' olarak Schengen vizesi alabilmesi için destek istedi