Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

Artuklu Kaymakamından öğrencilere ödül

07.06.2017 00:00
Artuklu Kaymakamından öğrencilere ödül

Mütia AVUKA
Mardin (Hürses) - Mardin Artuklu İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokulu’nda düzenlenen törende, TEOG 'da ful çeken ve birçok dalda başarı elde eden öğrencilere ödüllerini verdi.


Öğrencilerin başarılarını kutlamak için düzenlenen törene, Artuklu Kaymakamı  ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus Sümer, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. 

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Kaymakam Öztürk; “Gözlerindeki ışıkla geleceğe giden yolu aydınlatan ve geleceğimizin teminatı olan siz başarılı gençlerimizle gurur duyuyorum. Sizlere baktığımda ne hissettiğinizi tahmin edebiliyorum. Bugün yaşadığınız başarı duygusunu, hayatınız boyunca yaşamanızı temenni eder, memleketinize, vatanınıza hayırlı birer fert olmanızı dilerim” şeklinde konuştu.

2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılında TEOG Sınavı’nda tüm sorulara full doğru cevaplayan öğrencilere, Arapça Münazara ve Arapça Şiir okuma dalında, birçok spor faaliyetlerinde birincilik elde eden öğrenci ve öğretmenlere ödüllerini veren Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Şakir Öner Öztürk programın sonunda, öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı