Yerel Yönetim

Yerel Yönetim Haberleri

Antalya Büyükşehir Konservatuarı?nda mezuniyet heyecanı

28.11.2016 00:00
Antalya Büyükşehir Konservatuarı?nda mezuniyet heyecanı

 

Haber Merkezi - Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı’nda, 2015-2016 eğitim- öğretim yılı modüllerini tamamlayan öğrencilere kurs bitirme belgesi, mezun olan öğrencilere ise mezuniyet belgesi verildi. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Oyunları, Ses ve Şan Eğitimi, Tiyatro Bölümlerinden toplam 79 öğrenci modüllerini tamamlayarak belge almaya hak kazandı.

Törende İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı’ndan 32 öğrenci ise mezuniyet belgesini aldı. AKM Fuaye alanında saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan törene İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Şube Müdürü Kerem Önal, konservatuvar eğitmenleri ve öğrenciler katıldı.

HEDEF DAHA FAZLA MEZUN

Birçok kategoride eğitim veren ve Türkiye’ye kaliteli sanatçılar yetiştirmeyi amaç edinen Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, yeni eğitim-öğretim yılında daha çok öğrenci mezun etmeyi hedefliyor. Konservatuvar Şube Müdürü Kerem Önal, “Mezun olan ve modüllerini tamamlayan öğrencileri tebrik ediyorum. Yeni eğitim-öğretim yılına başlayan öğrencilerimize de başarılar diliyorum. Önümüzdeki yıllarda daha fazla öğrenci mezun edeceğiz. Bizi tercih eden öğrencilere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı

Ekonomi

İnternet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı

Gündem

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı