Sigorta

Sigorta Haberleri

Anadolu Sigorta'dan sağlık poliçesi sahiplerine özel ücretsiz hizmetler

04.04.2017 00:00
Anadolu Sigorta'dan sağlık poliçesi sahiplerine özel ücretsiz hizmetler

Emre ERTÜRK

Anadolu Sigorta, bireysel sağlık sigortası sahiplerine ayrıcalıklı olmanın keyfini kişiye özel ve yenilikçi hizmetleriyle sunuyor. Anadolu Sigorta, Medilab ile hayata geçirdiği iş birliği sayesinde poliçelerinde check-up teminatı bulunan sigortalılarına çeşitli ayrıcalıklar sunuyor.

Anadolu Sigorta'dan bireysel sağlık sigortası olan müşteriler, check up teminatlarını, İstanbul Şişli'de yer alan Medilab Laboratuvar ve Görüntüleme Merkezinde kullandıkları takdirde, Medilab Laboratuvarı yakınında yer alan Radisson Blu Hotel'de geçerli olacak SPA paketi veya 30 dakikalık masaj hizmetleri paketinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Her şey tek randevu ile yapılıyor

Medilab hizmetiyle sağlık poliçesi sahiplerine çok özel avantajlar sunduklarını belirten Genel Müdür Yardımcısı Metin Oğuz, "Anadolu Sigorta olarak müşterilerimize her zaman özel ve avantajlı hizmet vermek için çalışıyoruz. Sağlık sigortası sahiplerine sunduğumuz Medilab hizmetimiz ile özel anlaşmalı merkezlerde gerçekleştireceğiniz, ameliyatlar da dahil olmak üzere birçok tıbbi işlem (muayene, laboratuvar, MR, BT görüntüleme, endoskopi, kolonoskopi, biyopsi, patoloji, EMG, EEG, ultrasonografi ve Doppler...) için sadece bir randevu almanız yeterli oluyor" dedi.

Hizmet kapsamında sigortalıların, poliçelerindeki ilgili teminattan doğan katılım payını ödemediklerini de belirten Metin Oğuz şöyle devam etti: "Medilab ile anlaşmalı olan Memorial Hastaneler Grubu, Liv Hospital, Anadolu Sağlık Merkezi, Medical Park Hastaneler Grubu, Medicana Hastaneler Grubu ve Dünya Göz Hastaneleri gibi birçok seçkin hastanede yatarak ya da ayakta tedaviler için VIP hizmetin tüm ayrıcalıkları geçerli oluyor."

Özel araç ile transfer gerçekleştiriliyor

VIP hizmet kapsamında İstanbul il sınırları içerisinde Anadolu Sigorta müşterileri bulundukları yerden özel araçla ücretsiz olarak alınıp, işlemler bittikten sonra, istedikleri yere yine özel araçla bırakılıyor. Sigortalının, randevuya özel araçla gitmek istediğini belirtmesi durumunda, Medilab tarafından araç tahsisi yapılıyor. Randevu tarihinde belirttiği adresten alınan sigortalı, işlemlerini tamamladıktan sonra aynı araçla istediği adrese bırakılıyor.

İşyerlerine özel laboratuvar tahsis ediliyor

Anadolu Sigorta'nın, Medilab işbirliğiyle sağladığı hizmetlerin bir diğer boyutunu ise kurumsal sigortalılar oluşturuyor. Çalışanlarına grup sağlık sigortası yaptıran işyerlerine, faaliyet gösterdikleri binada laboratuvar için yer tahsisi de yapılabiliyor. Medilab, burada kurduğu laboratuvarda bir uzman görevlendirerek, haftanın beş günü, mesai saatleri dahilinde grup sigortalılarına ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Ücretsiz diyetisyen ve vücut analizi sunuluyor

Anadolu Sigorta'nın Medilab ile sağladığı hizmetler bunlarla sınırlı kalmıyor. Sigortalının talebi halinde, evde yapılabilecek tahliller için kendisine uzman gönderiliyor ve uzman, gerekli numuneleri evde alıyor. Böylece zaman kaybı da önlenmiş oluyor. Testlerin sonuçlanacağı güne, radyoloji ve değerlendirme işlemleri için sigortalının randevusu önceden alınıyor. İstanbul'da geçerli olmak üzere, poliçesindeki check-up teminatını Medilab'da kullanan tüm sigortalılara ücretsiz diyetisyen görüşmesi ayarlanıyor ve ücretsiz vücut analizi yapılıyor.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa