Sigorta

Sigorta Haberleri

Anadolu Sigorta Genel Müdürlük binası yeni geliştirmelerle büyüyor

26.07.2016 00:00
Anadolu Sigorta Genel Müdürlük binası yeni geliştirmelerle büyüyor

Haber Merkezi - Anadolu Sigorta, Aralık 2013'ten itibaren kullandığı çevre dostu yeni Genel Müdürlük binasının ofis ve sosyal alanlarını çok daha verimli, güvenli ve keyifli hale getirmeye ve büyütmeye devam ediyor. Anadolu Sigorta, yaklaşık 900 çalışanının bulunduğu Kavacık'taki Genel Müdürlük binasındaki son düzenlemeleri tamamladı.

Yeni Genel Müdürlük binasında, dört ay süren tasarım, tadilat ve dekorasyon çalışmaları neticesinde çalışanlar ve iş ortaklarının da rahatlıkla kullanabileceği yeni iş ve yaşam alanları oluşturuldu. Yüksek ofis standartlarında (A+) tasarlanan mekanlar, hızlı ve aynı zamanda güvenli iletişim, ergonomi ve konfor şartlarını sağlayan son teknoloji elektro-mekanik sistemlerle donatıldı. Aydınlatma, iklimlendirme ve havalandırma gibi sistemler için, yeşil bina özelliğine uygun olarak, enerji tasarrufu sağlayacak doğa dostu akıllı otomasyon sistemleri tesis edildi. Ayrıca, ofis alanlarına komşu olan 170 m2 teras alanı dış bahçe mobilyası ve peyzaj donatılarıyla, çalışanların sosyal alan olarak değerlendireceği mekâna dönüştürüldü.

Son düzenlemelerle Kavacık'taki yeni ofis binasında iş saatlerinin verimli geçmesi için tüm fiziki gereklilikler yerine getirilirken, çalışanların mesai saatleri dışında da ofiste zaman geçirmekten keyif alacağı bir bina tasarlandı.

 

Çalışanların tüm ihtiyaçları bir noktada toplandı

 

Binadaki yeni düzenlemeler kapsamında son olarak kullanıma açılan ve toplam 4.000 m2 brüt alana sahip kat alanında, yaklaşık 2.000 m2 arşiv, 800 m2 ofis, 300 m2 ise toplantı odaları şeklinde mekan örgütlenmesi gerçekleştirildi. Kalan 900 m2'lik alan, ortak alanlar, fuaye ve sosyal alan olarak tasarlandı.

Geliştirme kapsamında, daha önce İkitelli'de hizmet veren arşiv birimi de Kavacık'a taşınarak B2 katında hizmet vermeye başladı.

"İş Sağlığı ve Güvenliği" kapsamındaki tüm riskler göz önüne alınarak bu anlamda eksiksiz halde bir arşiv ve hazırlık ofisi hazırlanırken, çalışma alanları ergonomik açıdan modern halde ve çalışan sağlığı gözetilerek düşünüldü. Arşivin B2 katına taşınmasıyla daha önceden en erken bir gün olan evrak ulaşım hızı saatlere, çok acil durumlar için ise dakikalara indirilmiş oldu.

 

 

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı

Ekonomi

İnternet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı

Gündem

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı