Otomotiv

Otomotiv Haberleri

Amarok'a lüks donanımlı versiyon

17.04.2017 00:00
Amarok'a lüks donanımlı versiyon

Abdulkadir AVCI

Volkswagen Ticari Araç'ın pick up sınıfındaki temsilcisi Amarok'un, en donanımlı versiyonu Amarok Aventura 188 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeni Amarok Aventura, 20 inç jantlar, ısıtmalı ve elektrik ayarlı deri koltuklar, elektrikli katlanabilir yan aynalar ve renkli yol bilgisayarı gibi donanımlarıyla premium konfor sunuyor. Yeni Amarok Aventura, konfor donanımları ve teknolojik özellikleriyle rakiplerinden bir adım öne çıkıyor.

 

Sınıfında yalnızca Amarok'ta bulunan 3 litre hacimli turbo dizel V6 motor, 224 PS güç üretirken 550 Nm tork sağlıyor. V6 motor, araca hem asfalt hem de off-road koşullarında yüksek performans, düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü kazandırıyor. 4MOTION sürekli 4 çeker sistemine sahip otomatik şanzıman, Yeni Amarok Aventura'da standart olarak sunuluyor.

 

Yüksek hızlarda ekonomi sağlayan 8. vitesi, devir düşürerek hem yakıt tüketimini hem de kabin içine gelen sesi azaltıyor. 8 ileri otomatik vites ile 100 km'de 7,8 litre birleşik yakıt tüketimi gerçekleşiyor. 6.33 inç dokunmatik ekrana sahip olan yeni radyo, USB, AUX-in ve SD kart girişi, CD çalar ve bluetooth gibi pek çok kaynaktan müzik dinleme imkanı sunuyor.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Kültür & Sanat

Cumhuriyetin 100. Yılında Değerli Eserler Antolojisi okurlarını bekliyor

Gündem

Filistin destekçileri, San Francisco'daki Golden Gate Köprüsü'nü Gazze için kapattı

Otomotiv

İsviçre'nin Blick gazetesinden Togg'a, "Türk Teslası" övgüsü

Ekonomi

IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları başladı