Politika

Politika Haberleri

AK Parti Yeşilli İlçe Kadın Kollarına yeni başkan

13.12.2017 00:00
AK Parti Yeşilli İlçe Kadın Kollarına yeni başkan

Mütia AVUKA
Mardin (Hürses) - Mardin AK Parti İlçe Kadın Kolları Kongreleri, Yeşilli İlçe Kadın  Kolları Kongresiyle başladı.

Yeşilli Taziye evinde yapılan kongrede seçime tek listeyle giren Sema Görgen, AK Parti Yeşilli İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.  

Divan teşkil edildikten sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Burada ilk konuşmayı yapan Yeşilli İlçe Başkanı Şahabettin Şafak, “Seçilecek kadın kollarımızın önemli görevleri olacak. Kadınlarımız, yaşamında her yerinde olduğu gibi, siyasette de başarılıdır, yüreklidir ve kararlıdır.” dedi.

AK Parti Yeşilli ilçesi Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Sema Görgen, yaptığı konuşmasında kendisinden önce başkanlık yapan Zeynep Bilen’e yaptığı  çalışma ve özellikle hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam  edeceğiz. AK Parti’ye ve Yeşilli ilçemize layık olmaya çalışacağız.” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Mardin Kadın Kolları Başkanı  Hülya Hakimoğlu, “2019 yılı seçimleri, bizler için çok önemli bir sınav olacaktır. Seçimlerde başarıyı yakalamak için, kapı kapı dolaşıp, girilmedik ev bırakmayacağız. Genel  Başkanımız  Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği hedefe ulaşmak için bize 24 saat bile az gelecektir. Yeni seçilen başkana ve ekibine başarılar dilerim.” diye konuştu.

Kongreye katılan Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ise yaptığı konuşmasında, “20 ile 30 yıl öncesine baktığımızda ilçemizin nereden nereye geldiğini görürüz. İnsanlarımızın müreffeh ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için mutlaka o yerin alt yapısının sağlıklı olması gerekir.  Bundan evvelki yıllarda ilçeye tankerle su taşıyordum, ama şimdi herkesin evi önünde harıl harıl suları akıyor bunu hiç unutmamak gerekir.” dedi.

Yeşilli Kadın Kolları beşinci olağan kongresinde tek listeyle seçime giren Sema Görgen başkanlığa  yönetim kurulu asil üyeliğe ise Filiz Adsız, Sedef Altınışık, Makbule  Tarhan, Elif  Sunça, Büşra Kurşat, Fatma tanış, Güneş Araz, Sümeyra Elalmış, Hanım Oral, Emire Mete, Filiz Kurtuluş, Şükran Özdemir ve Şemsi Mete  getirildi.

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa

Gündem

İstanbul için pazar gününe kadar kuvvetli sağanak uyarısı

Ekonomi

İnternet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı

Gündem

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı