Politika

Politika Haberleri

AK Parti İl Başkanı Dündar'dan Kızıltepe esnafına ziyaret

17.01.2017 00:00
AK Parti İl Başkanı Dündar'dan Kızıltepe esnafına ziyaret

Mütia AVUKA
Mardin (Hürses) - Bölgede yaşanan olaylar nedeniyle zor şartlar altında işlerini yürütmekte olan esnafları yalnız bırakmayan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, ekibiyle birlikte ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyerek Kızıltepe esnafıyla bir araya geldi. Esnafın dertlerini dinledi, sorunlarını tartıştı.

Mehmet Ali Dündar, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Faruk Kılıç ve İl Yönetim Kurulu’ndan oluşan bir heyetle Kızıltepe esnafıyla bir araya geldiler.

 Bu zor ve sıkıntılı dönemde esnaflarımızın yanında olmak, onlara yanlarında olduğumuzu hissettirmek en önemli görevlerinden biri olduğunu dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Esnaflarımızın şartları zorlaşan bir ortamda olduğunu biliyoruz. Ama şunu diyebilirim ki ‘müsterih olsunlar’, hükümetimiz en kısa zamanda yapacağı doğru hamlelerle esnaf kardeşlerimizin yaralarına merhem olacaktır”. Yaptığımız ikili görüşmelerde kendilerinin de umutlu olduklarını, AK Parti Hükümeti’ne olan güvenlerinin tam olduğunu gördük. Bunlar bizleri sevindiren haberlerdir” dedi.

Dündar, “Bölgenin kalkınmasında büyük emekleri olan esnaflarımızı daha sık ziyaret etmek, sohbet etmek, sıkıntılarına çözüm yolları sunmak bizleri mutlu eden en büyük unsurdur. Biliyoruz ki en temiz duygular, kazancın en helali esnaflarımızın yaptığı ticari alışverişlerdir. Bizler İl Başkanlığı olarak yaptığımız esnaf ziyaretleri ve esnaflarla buluşma ve istişare toplantılarında sürekli esnaflarımızla bir araya gelerek sıkıntı ve önerilerini raporlaştırıyoruz. Bu raporları mutlaka üst mercilerle paylaşarak sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

1.sayfa

1.sayfa